За нас

Нашата историја

Основана во 2001 година, ние сме квалитетно фокусиран лидер во индустријата во снабдување тешко достапни, долго време на траење, крај на животот (EOL) и застарени електронски компоненти. Нашиот оддел за гарантирање на квалитетот и домашната лабораторија се признати како еден од водечките во индустријата за нашата програма за лажни ублажувања. Процесот на инспекција што го следиме за сите производи се заснова на тековните индустриски стандарди.

Со години работејќи во независна индустрија за електронски компоненти, нашиот извршен директор - Cеј Си Ли реализира дека многу независни дистрибутери се грижат повеќе за крајната линија отколку за квалитетот на компонентата или задоволството на клиентот. Во 2000 година, Cеј Си Си ја виде непосредната потреба за независен снабдувач управуван од клиенти и преку визијата, тој создаде дистрибутер кој може да се фокусира на потребите на клиентите, ставајќи го на прво место квалитетот и задоволството на клиентот. По неколку години дистрибуција на мала низа компоненти, ЈЦ Ли ја прошири нашата линија на производи и започна со порибување, набавување и дистрибуција на стотици компоненти до клиенти ширум светот.

Профил на компанијата

Ние сме независен дистрибутер на електронски компоненти, кој е посветен на интеграција на услугите за дистрибуција на електронски компоненти на познати светски брендови. Основана е во ноември 2010 година, со седиште во Хонг Конг. Имаме и магацини за логистика во Хонг Конг и Таи Ван.

Нашата компанија се карактеризира со висококвалитетен елитен тим и деловната активност на нашата компанија расфрла повеќе од 30 земји во сите региони на светот. Возводниот канал е богат со оригинален производител и овластени агенти. Низводните канали имаат ресурси на самото место, што го прави споделувањето на залихите информации реално и ги држиме најновите и највредни информации за пазарот.

Нашите производи и услуги вклучуваат во сите области на електронската индустрија, вклучително и воена, автомобилска, медицинска, потрошувачка електроника, индустриска контрола, Интернет на нештата, нова енергија и комуникации, итн. Можеме да обезбедиме услуги за клиенти во сите полиња, како на пр. интелигентна дистрибуција, намалување на трошоците, консултантски услуги за побарувачката, управување со квалитетот, консултации за информации на пазарот, услуги за интеграција и рециклирање на залихите.

Со принципот на „интегритет, клиент-центричен, квалитетно-ориентиран, ценовно-ориентиран развој, управуван од услуги“, ќе сториме сè за да им обезбедиме на нашите клиенти најдобри производи и услуги.

Keepе продолжиме да ја подобруваме продажната мрежа на компанијата низ целиот свет, да создаваме вистинска и трајна вредност за клиентите и да создаваме можности за вработените, што може да им помогне континуирано да се развиваат. Искрено се надеваме дека можеме да бидеме ваш најдобар партнер во дистрибуцијата на компонентите!