Начин на пратка

Можеме да понудиме светска услуга за брза испорака, како што се DHL или FedEx или TNT или UPS или EMS / Air Mail друг шпедитер за испорака.

За време на испорака, потребни ќе бидат 2-3 дена до поголемиот дел од земјите низ целиот свет за DHL / UPS / FEDEX / TNT.

Ние нудиме бесплатна испорака од DHL или FedEx доколку нарачката е повеќе од 1000,00 УСД.